Kiderült mit gondol Tóth Vera Krausz Gáborról - videó

dancing with the stars, DWTS, 2023, TV2, 2023.10.21.TV2 show-műsor , tévé, TV, Dancing with the Stars 4. évad, október 21., második élő show, Krausz Gábor, Mikes Anna
Vágólapra másolva!
Néhány hónapja bombaként robbant a hír, hogy válik Tóth Gabi és Krausz Gábor. Ez azonban nem jelenti azt, hogy Tóth Vera ne volna ugyanolyan jó viszonyban sógorával. Közösségi oldalán most azt mutatta meg, ők hogyan szurkolnak a sztárséfnek.
Vágólapra másolva!

Tóth Vera egy korlátozott ideig elérhető Instagram történetben osztott meg egy videót. A felvételen a tévéjük képernyője látható, éppen Krausz Gábor és Mikes Anna táncolnak a TV2 népszerű műsorában. Az énekesnő mindkét szereplőt bejelölte a videóján, és hallatszik, ahogy nevet és azt mondja:

Korábban a következőket nyilatkozta Tóth Vera:

Mi nem szítani akarjuk köztük a tüzet, hanem békíteni akarjuk őket. Nem úgy, hogy jöjjenek újra össze, hanem, hogy a lehető legjobb barátságban teljen el, ahogy az a gyerek felnő."

Hogy meddig marad egyedül a sztárséf vagy most van-e valakije, azt nem tudni. Az viszont biztos, hogy a követők szívesen tudnák őt táncpartnere, Mikes Anna mellett.

Forrás: Tóth Vera/Instagram