Szoboszlai Dominik már a tévében is rekordot dönt

Szoboszlai Dominik, Liverpool
Dominik Szoboszlai of Liverpool applauds the fans after the Premier League match between Wolverhampton Wanderers and Liverpool at Molineux, Wolverhampton on Saturday 16th September 2023. (Photo by Gustavo Pantano/MI News/NurPhoto) (Photo by MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Rendhagyó módon vasárnap délután a TV2 tűzi műsorára Szoboszlai Dominik aktuális mérkőzését, amelyen a Liverpool ezúttal a szintén nagy múlttal rendelkező Nottingham Forest csapatát látja vendégül. A sportág szerelmesei a hétvégén a Spíler 1 és a Spíler 2 csatornáin sem maradnak foci nélkül, szombaton a 255. „El Clasico"-t rendezik, de sor kerül egy manchesteri városi derbire is.
Vágólapra másolva!

A foci rajongók számára kiemelten fontos hétvége következik, a felhőtlen kikapcsolódáshoz és a megszállott szurkoláshoz a TV2 Csoport csatornáin minden adott. Szombaton a 255. „El Clasico" következik, amit 15:30-tól Spíler 2-n követhetnek a spanyol foci szerelmesei. Ez alkalommal is helyszíni élő bejelentkezéssel, exkluzív tartalmakkal készül a sportcsatorna.

Vasárnap 14:30-tól televízió történelmet írva nem a Spíler-en, hanem a TV2-n kerül képernyőre Szoboszlai Dominik aktuális mérkőzése,

amelyen a Liverpool ezúttal a szintén nagy múlttal rendelkező Nottingham Forest csapatát látja vendégül. A stúdióban Szedmák Zita vendége Torghelle Sándor és Soós Márk lesz, a mérkőzés után pedig további eddig nem látott felvételek kerülnek képernyőre, és a nézők betekinthetnek a Spíler műsorainak kulisszái mögé is.

Forrás: NurPhoto via AFP/MI News/NurPhoto/Mi News

Mindeközben a Spíler 1-en a manchesteri városi derbi kerül képernyőre 16:20-tól, a Spíler 2-n pedig ebben az idősávban rendezik Rayo Vallecano – Real Sociedad La Liga felsőházi rangadót, így kicsit nehéz dolga lesz annak, aki egyetlen gólról sem akar lemaradni.

Az izgalmas mérkőzések után vasárnap este ismét jelentkezik a Spíler TV élő sport talk-show műsora, a Sunday Stadium, ahol a két házigazda, Gelencsér Tímea és Bognár Domokos vendégeivel kibeszéli a hétvége legfontosabb pillanatait is.

A sportosan laza estén a Sunday Stadium stúdiójában Tápai Szabina, Juhász Roland, Fodor Rajmund és Harsányi Levente vendégeskedik.

Fotó: Ladóczki Balázs - Origo