Megjelent Britney Spears önéletrajzi könyve, azonnal az eladási listák élére került

Vágólapra másolva!
Kedden megjelent Britney Spears The woman in me című emlékirata, és azonnal az eladási listák első helyére került. Az énekesnő közösségi oldalán is megosztotta a hírt, és megköszönte a rajongóknak is a támogatást.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő könyvében életének eddigi legnehezebb időszakairól mesél.

A családjától elszenvedett megpróbáltatások között olyan felkavaró részletekről ír, mint amikor az

apja gyógyszerek szedésére kényszerítette, és hogy minden lépését követhesse, bepoloskázta a szobáját, sőt még azt is szabályozta, hogy mit ehet és mit nem, hiszen folyton kövérnek nevezte saját lányát.

Édesanyjával is sokszor feszült volt a viszonya, Kevin Federline-nal, gyermekei apjával kötött házassága is hamar zátonyra futott.

A 2007-es MTV Video Music Awards díjátadón produkált, botrányosra sikerült szereplését is kiemeli, ami tulajdonképpen egy kényszerszünet utáni visszatérése lett volna. Azonban erre még nem állt készen. Az alváshiánytól és depressziótól teljesen kimerülten tántorgott a színpadon, és kínszenvedésként élte meg az egész fellépését. Nehéz időszakon ment keresztül, és nagyon magányosnak érezte magát. Nem sokkal korábban került elvonóra, gyerekei felügyeleti jogáért harcolt, és ekkor történt az ominózus eset is, amikor kopaszra borotválta a fejét.

A szinte gyerekként a reflektorfénybe kerülő lány számára a világhírnév és az ezzel járó örökös felhajtás nagy tehernek bizonyult, amihez családjától sem kapta meg a megfelelő támogatást. A folyamatos nyomás és a magánéleti problémái mentális állapotának meggyengüléséhez vezettek, és lassan önmaga árnyékává vált, ezután végül apja hivatalos gyámsága alá került - írja a Világgazdaság.

Mindez azt jelentette, hogy nem volt többé ura saját életének, hiszen a pénzügyeit, magánéletét is apja menedzselte. Teste és élete felett is elvesztette az irányítást.

Spears a rajongóitól kapta meg végül azt a támogatást, amit a családjától soha. Szeretettel ír könyvében a #FreeBritney mozgalomról, amelyet a rajongói indítottak, hogy nyomást gyakoroljanak a jogrendszerre, és hogy véget vessenek Britney gyámságának. „A vége felé, amikor a bírósági tárgyalások zajlottak, nagyon sokat jelentett, hogy az emberek mellettem állnak. És az a tény, hogy a

– írja.