A gyógyíthatatlan beteg Bruce Willis állapotáról beszélt a lánya

Comedy Central Roast Of Bruce Willis - Red Carpet GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment Celebrities
LOS ANGELES, CA - JULY 14: Tallulah Willis (L) and Bruce Willis attend the Comedy Central Roast of Bruce Willis at Hollywood Palladium on July 14, 2018 in Los Angeles, California. Rich Fury/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Tallulah Willis friss híreket osztott meg édesapja egészségi állapotáról - mint ismert, a színész frontotemporális demenciával küzd.
Vágólapra másolva!

Bruce Willis lánya a The Drew Barrymore Show-ban elmondta, hogy apja ugyanaz az ember, aki volt, és ő "megtanulta, hogy ez a legnagyobb dolog, amit kérhet." Bár a demencia miatt nehezen beszél, az érzéseit átadja: "Szeretetet látok, amikor vele vagyok. És ő az apám, szeret engem, ami igazán különleges dolog" - mondta.

Tallulah Willis és Bruce Willis Forrás: AFP/2018 Getty Images/Rich Fury

Tallulah Willis a talkshow-ban elmondta, miért fontos a számukra, hogy nyíltan beszéljenek Willis egészségéről: egyrészt azért, mert ők a családja, másrészt szeretnék felhívni az emberek figyelmét erre a betegségre.

A család egyik barátja szerint Demi Moore az olaszországi nyaralása után látogatta meg Willist, és nagyon szíven ütötte, hogy a volt férje láthatóan nem tudta, ki ő. "Demi tartja a kapcsolatot a gyerekekkel és Bruce feleségével, Emmával, de fogalma sem volt róla, hogy Bruce-nak ennyit romlott az állapota" – magyarázta az informátor a Closer magazinnak nemrég. Mint ismert, Demi Moore és Willis 13 évig voltak házasok.

Willis családja 2022-ben jelentette be, hogy a Die Hard-filmek sztárja betegsége miatt visszavonul a színészkedéstől, mivel az állapota komolyan befolyásolja a beszéd, az írás és a nyelv megértésének képességét.