Zokogás hallatszott a színfalak mögül a Sztárban sztár leszek!-ben

Halász Rebeka, Sztárban sztár leszek
Vágólapra másolva!
Halász Rebeka jutott tovább a Sztárban sztár leszek! következő élő show-jába, ám öröme nem volt felhőtlen - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi csapatának versenyzője, Halász Rebeka Boy George bőrébe bújt a Sztárban Sztár leszek! hetedik élő show-jában, meglepetés duettpartnere pedig Király Viktor volt, akivel fantasztikus hangulatot varázsolt a színpadra.

Rebeka azonban 27 pontjával a rangsor végére került, de a nézők szavazata megmentette a fiatal versenyzőt. Így Oláh Vivien és Váradi Jani került a veszélyzónába, végül az Erdélyből származó Oláh Viviennek kellett búcsúznia a tehetségkutatóból.

Forrás: TV2

Bár Rebeka fellélegezhetett, mégis zokogásban tört ki; úgy sírt, hogy a keze is remegni kezdett. A Bors az élő show után meg is kérdezte Rebekát, miért szomorú.

A lány elmondta, hogy Oláh Vivien távozása érintette meg ennyire, akivel barátnők lettek.

„Vivivel nagyon közel kerültünk egymáshoz, ugyanúgy mint Noémivel is, mind a két csajszi távozása nagyon, nagyon megviselt. Vivié is, mert azért egy szálláson lakunk és nagyon közel kerültünk egymáshoz, szinte már baráti viszony alakult ki köztünk, és ilyenkor nehéz elengedni egy barátnak a kezét. Megmondom őszintén, saját magamnál is éreztem, hogy rezeg most a léc, mivel eléggé hátul voltam; de amikor kimondták a nevem, egy óriási kő esett le a szívemről, hiszen már közeledünk a műsor végéhez, és csak magunkra kell fókuszálnunk" – mondta határozottan a Borsnak Rebeka, aki a következő élő show-ban Pink bőrébe bújik majd.