Már rá se lehet ismerni Berki Mazsira, a fájdalom se tartja vissza

Berki Mazsi
Szinte már egyáltalán nem hasonlít egykori önmagára, egyre vékonyabb, szőkébb és valószínűleg plasztikafüggő is
Vágólapra másolva!
Berki Mazsi a kislánya születése óta megszállottan foglalkozik a külsejével, eközben pedig egyre kevésbé hasonlít önmagára. Az utóbbi időben nagyon lefogyott, több plasztikai műtéten is átesett, és most megint szépészeti beavatkozáson járt.
Vágólapra másolva!

Berki Mazsi férje, Berki Krisztián halála óta rengeteg változáson ment keresztül. Ebben közrejátszik gazdag barátja is, aki elhalmozza pénzzel és drága ajándékokkal. A luxuséletet élő özvegyre szinte már rá sem ismerni, hiszen nagyon lefogyott, folyamatosan edz és több plasztikai műtéten is átesett. Ezenkívül póthajat is visel, ami egyre hosszabb, sőt már egyre szőkébb is, így már egyáltalán nem hasonlít egykori önmagára.

Szinte már egyáltalán nem hasonlít egykori önmagára, egyre vékonyabb, szőkébb és valószínűleg plasztikafüggő is Forrás: Berki Mazsi Instagram

A száját is folyamatosan tölti, ezt most azzal magyarázza, hogy nagyon vékony ajkakat örökölt.

"Nagyon vékony csíkszájat örököltem édesapámtól, de anyukámnak sincs túlzottan vastag szája. Ahogy idősödünk, úgy vékonyodik az ajkunk, és ezt már kicsit láttam a sajátomon is. Természetes dúsításra vágytam. Ötödik alkalommal vagyok itt" - mondta a hot!-nak, és arra is kitért, hogy a fájdalmat is vállalja azért, hogy jobban érezze magát a tükörbe nézve.