Terhes lehet Berki Mazsi - kép

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, újabb luxusutazásával dicsekszik a közösségi oldalain Berki Mazsi, aki jelenleg Tenerifén nyaral a barátjával, Zoltánnal, akit eddig rejtegetett a nyilvánosság elől, de nemrég úgy döntött, hogy mégis megmutatja. Talán azért, amit mindenki találgat legújabb fotója alatt, ugyanis azt gondolják a követői, hogy máris terhes lehet Berki Mazsi.
Vágólapra másolva!

Az özvegy nem tud leállni a fényűző életvitelének mutogatásával, most is ontja magáról a képeket és videókat, az egyiken most megmutatta a régóta rejtegetett élettársát is. De sok felvételt mutat saját magáról a szebbnél szebb helyeken, az egyik képe azonban gyanakvásra adott okot a követői között.

Bár Berki Mazsi az utóbbi időben teljes átváltozáson ment keresztül, szinte már rá sem ismerni. Nemcsak a plasztikai beavatkozásoknak köszönheti a változást, de sokat fogyott és rengeteget sportol, így előszeretettel mutogatja kockás hasát, amit most egy másik szögből fotózott, és máris beindultak a találgatások, talán terhes lehet Berki Krisztián özvegye.

- tette fel a kérdést egy követője, de Berki Mazsi azóta sem válaszolt rá, viszont megtették helyette elég sokan.

Közben meg látszik, hogy kockás - válaszolt egy másik kommentelő a felvetésre.

- írta felháborodva egy másik követő, aki teljesen nem ért egyet a felvetéssel, hogy Berki Mazsi gyereket várna. Az özvegy még nem válaszolt a követői kérdésére, azonban újabb és újabb képeket mutogat a luxusnyaralásáról.