Drámai vallomás: mélypontjáról beszélt a Sztárban sztár leszek! győztese

Sztárban sztár leszek!, Sztárban sztár leszek, 11. adás, döntő, TV2, 2023.12.10.
A Sztárban sztár leszek! negyedik évadának győztese Karapancsev Kristóf lett. Majka versenyzője nagyon szoros versenyben győzött. Pápai Joci versenyzője, Széchenyi Lili végzett a második helyen
Vágólapra másolva!
Karapancsev Kristóf nyerte meg vasárnap a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorát. A mezőtúri énekes most őszintén beszélt arról az időszakról, amikor úgy érezte, abbahagyja a zenélést.
Vágólapra másolva!

Karapancsev Kristóf lett a TV2 nagyszabású műsorának győztese, aki nemcsak az ország legsokoldalúbb előadója címével gazdagodott, hanem 20 millió forint készpénzzel, továbbá egy 10 millió forint értékű autóval is.

A döntő után a fiatalember elárulta a Borsnak, hogy majdnem végleg befejezte az éneklést.

Az, hogy később jelentkeztem a Sztárban Sztár leszek!-be, mindössze egy próbálkozás volt. Úgy voltam vele, hogy miért is ne? Nem gondoltam azt, hogy túl sokáig fogok jutni. Először talán a középdöntőnél éreztem hasonló eufóriát, mint most, amikor bejutottam az élő show-ba. Akkor egy hétig tartott, amíg meg tudtam magamnak fogalmazni, hogy mit érzek pontosan, most nem tudom, mennyi ideig fog ez tartani, egy dolog viszont biztos: meggyőzött arról az a műsor, hogy a helyem ott van a színpadon" – magyarázta Karapancsev Kristóf, aki azt is elmondta, először a keresztapját hívta fel az eredményhirdetés után.

Fotó: Ladóczki Balázs - Origo