Még mindig egymással harcolnak a Nagy Ő kegyeiért versengő nők

Jákob Zoltán, Hajnal Bettina
Vágólapra másolva!
Nagy Ő Betti kifakadt: Virág lejárató kampányt indított ellenem a médiában - írta a Bors. 
Vágólapra másolva!

A Nagy Ő forgatása óta számos rendezetlen ügye maradt Hajnal Bettinának, Jákob Zoli egykori választottjának - írta a lap.

A szintén a műsorban megismert Virággal és Edinával azóta sem tudták megbeszélni nézeteltéréseiket, sőt a show adásba kerülése óta mintha csak még inkább elmérgesedett volna a kapcsolatuk. Betti a Borsnak most elárulta, hogy ez nem rajta múlt.

Nem tudja elérni Virágot

Bár Betti amúgy is nehéz napokat él át, miután szakítottak a milliárdos körömkirállyal, sebei nyalogatása helyett több olyan botránnyal kell foglalkoznia, amikbe belekeverték a nevét.

Virág ugyanis azt állította, hogy le...rvázta őt egy beszélgetés során, A Nagy Ő választottja szerint ez azonban nincs így, és ezzel a magas fokú rosszindulattal nem is tud azonosulni.

Olyanokat állítanak rólam, ami nem igaz. Nagyon szívesen leülnék egyet beszélgetni erről Virággal, de még csak elérni sem tudom, ugyanis letiltott engem. Én mindig egyenes és őszinte voltam, próbálnám mindenkivel rendezni a viszonyomat, de ő egyáltalán nem kíváncsi se rám, sem pedig az álláspontomra, mert tudja, hogy igazam van - fakadt ki a Borsnak Betti, akinek még a versikéjére sem válaszolt Virág, amit hozzá intézett.

Lejárató kampányt indítottak ellene?

Betti úgy érzi, olyan, mintha Virág egyfajta lejárató kampányt indított volna ellene a médiában. Azt elismeri, látja azt, hogy milyen sok embert érdekel Virág és mennyire népszerű, azt azonban már nem érti, hogy miért folyamodik hazugságokhoz. Betti ezek után megragadta az alkalmat és azt is tisztázta, mi történt akkor, amikor másik ellenlábasa, Edina telefonon felkereste őt.

Amikor Edina keresett éppen a kórházban feküdtem a kislányommal és úgy zaklatott. Ez már nekem sok volt és nem az én szintemhez méltó. Egyszerűen próbálom most már elengedni ezt az egészet, és nem foglalkozni vele - mondta Betti, aki annyit azért megjegyzett a lapnak, hogy

kíváncsi lenne, hogy mi történt „Virág gyermekével", akit Jákob Zolitól vár állítólag.