Tóth Gabi: Életem egyik legnehezebb éve volt az idei

Sztárban sztár leszek!, Sztárban sztár leszek, 11. adás, döntő, TV2, 2023.12.10., zsűri, Tóth Gabi
Széchenyi Lili és Caramel duettje – Caramel és Palya Bea: Csillagom című számát adták elő
Vágólapra másolva!
Az énekesnő az Instagram-oldalán vallott az év szép és drámai pillanatairól.
Vágólapra másolva!

Négy hónappal a szakítás után papíron még mindig házas Krausz Gábor és Tóth Gabi. A Dancing with the Stars első férfi győztese és az énekesnő kapcsolatának ugyan augusztus 9-én a nyilvánosság előtt is vége szakadt, miután a sztárséf egy közleményben tudatta, hogy hat év után külön utakon folytatják az életüket. A jogi ügyeiket nem zárták le, azaz még nem váltak el - erről itt írtunk korábban.

Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

" Így az évnek a vége felé sok minden kavarog bennem.. életem egyik legnehezebb és egyben legszebb éve is volt az idei. Ami igazán megerősödött bennem: a bátorság és a magamba vetett hitem.

amikor megcsap a halál szele, akkor azzal az érzéssel együtt születsz újjá... bizonytalanságból a biztonság, félelemből a szabadság vár ránk... ezt már biztosan tudom. Megannyi munka vár még rám is... tudom... a kidolgozatlan traumákkal szembe kell néznem, de egy ilyen év után nem riadok meg a legnagyobb elgyengüléseimtől sem. Jöjjön bármi is. Csupán élni és szeretve lenni feltételek nélkül" - írta fél órája közösségi oldalára.

Itt a teljes poszt: