Megdöbbentő titkot árult el magáról Nagy Feró

Nagy Feró
Nagy Feró
Vágólapra másolva!
Bár sokan azt gondolnák, hogy Nagy Feró mindig magabiztos és sikeres volt, de most elárult magáról egy olyan titkot, ami élete egyik legnehezebb időszakában történt vele. A karácsony közeledtével sokszor eszébe jut ez az emlék, és a mai napig fájó számára felidézni azokat az időket.
Vágólapra másolva!

Nagy Feró ma már boldog családban él, büszke nagypapaként várja az unokáit, ám nem mindig volt ez így, és elmondása szerint sosem felejti el, amikor először volt nagyon magányos az ünnepek alatt. Ezért is fontos számára, hogy segítsen azokon, akik egyedül töltik ezt az időszakot, így szívesen vállalta a Duna TV felkérését; így ő maga is fogadja majd a nézők hívásait Duna TV Adventi hívás című műsorában, karácsony előtt egy nappal.

Egyelőre nem tudom, milyen történeteket fogok mesélni. Nem akarok olyat mondani, ami csak kitaláció" - mondta a Beatrice frontembere, aki nagyon megtisztelőnek érzi a felkérést, és már nagyon izgatott a műsor miatt, de mindenképp szeretne ő is őszintén beszélni a saját élményeiről, így elárulta, hogy melyik volt élete legrosszabb karácsonya, ami a mai napig kísérti.

Élete legszomorúbb karácsonyáról beszélt Nagy Feró Forrás: MTI/Zih Zsolt

Akkoriban történt, amikor még Nagy Feró és Csuka Mónika házasok voltak, de már külön éltek egymástól, a válásukat még nem mondták ki hivatalosan. A házasságukból született egy lányuk is, Gabriella, aki ma már 42 éves, így még nehezebb volt a válás a két zenész számára.

"Megnősültem, volt egy gyerek is, de már nem éltünk együtt. Szörnyű volt az a karácsony este. A karrierem is akkor kezdett csak beindulni, ezért az anyagi helyzetem is nyomasztott.

- idézte fel a fájó emléket a Borsnak Nagy Feró, aki akkor édesanyjával karácsonyozott, de soha nem felejti el azt az érzést, amit aznap este érzett felesége és gyereke nélkül.