Szerelmes képen mutatta meg először 17 évvel idősebb barátját Kárpáti Rebeka

Kárpáti Rebeka
Vágólapra másolva!
Idén nyáron árulta el Kárpáti Rebeka, hogy újra szerelmes, és választottja nem más, mint a tizennyolc évvel idősebb sikeres erdélyi üzletember, Lénárd András, aki többek között a Csíki Sör tulajdonosa. Az egykori szépségkirálynő azóta rengeteget utazik Erdélybe, hogy párjával lehessen, idén a karácsonyt is családjától távol, a férfival tölti, ezt egy szerelmes, közös fotóval tudatta a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

Az ünnepekre is barátjához utazott Kárpáti Rebeka, aki rengeteg időt tölt Erdélyben, mivel párját a munkája és kötelezettségei ott tartják, így a modellnek kell többet ingáznia, de ő ezt egyáltalán nem bánja, hiszen szeret ott lenni és kicsit feltöltődni. Most nem egyedül, hanem öccsével utazott Lénárd Andráshoz a hófödte, mesebeli tájra, Csíkszeredára, ahol motoros szánnal is utaztak. Kárpáti erről is mutatott több felvételt a közösségi oldalán, de a legmeglepőbb, hogy hosszas titkolózás után végre párját is megmutatta.

Az egykori szépségkirálynő egy szerelmes képet osztott meg kettejükről, ahogy a hóban ölelik, csókolják egymást. Igaz nem sokat látni belőlük, hiszen a modell háttal áll a kamerának, a férfi arcát ebből a szögből nem látni, de azt igen, hogy remekül érzik magukat egymás társaságában, és nagy közöttük az összhang a nagy korkülönbség ellenére is.

A többi felvétel a linkre kattintva érhető el 24 órán keresztül.