Karácsonyi horror: borzalmas ajándékot rendelt kislányának egy férfi véletlenül

játékbaba annabelle horror
Vágólapra másolva!
A 10 éves lányának rendelte egy férfi, de valószínűleg elvétett egy betűt.
Vágólapra másolva!

Egy Steve nevű férfi a közösségi médiában bosszankodott, mert egy Annabelle babát rendelt a lányának karácsonyra - írta a Daly Star. Amikor azonban megérkezett a csomag, rájött, hogy nagy hibát követett el, valószínűleg egy Baby Annabell volt az eredeti terve, szóvégi "e" nélkül, márpedig jelentős különbség van a két játékbaba közt.

Ezt a babát szerette volna a lányának baby-annabell.com
Ez a játékbaba érkezett, csak egy betű a különbség a két név között Warner Bros.

Az Annabelle baba egy horrorfilmből van, ennek megfelelően rémisztő, borzalmas, a szemeiben az őrület lobog. A másik baba, amit eredetileg rendelni szeretett volna, Annabell, rózsaszínű ruhában, rózsaszínű sapkában van, arcáról szelídség sugárzik, jár a csomaghoz még cumisüveg, előke, cumi.

A közösségi médiában persze nagy sikere lett a slendrián módon ajándékot rendelő, szórakozott apukának, de aligha kapta meg a horrorbabát a kislány.

Az Annabelle egy 2014-es amerikai misztikus horror,

amelyet John R. Leonetti rendezett. A főszerepben Annabelle Wallis, Ward Horton és Alfre Woodard látható. A film cselekménye szorosan kapcsolódik, kvázi előzménytörténete a 2013-as Démonok között és annak folytatása, a Démonok között 2. filmeknek. A horrorfilm első része kasszasiker lett, ugyanis a mindössze 6,5 millió dolláros költségek mellett bruttó 256,9 millió dollár bevételt termelt. 2017-ben és 2019-ben folytatásokat is kapott.