Luxusutazása miatt magyarázkodik Berki Mazsi

Berki Mazsi
Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Mint korábban írtuk, még tavaly december közepén elhagyta az országot Berki Mazsi és gazdag barátja, akik gyerekeiket is magukkal vitték a hosszú utazásra. Az özvegy a több állomásos luxusutazásról már mutatott pár felvételt a közösségi oldalán, hiszen előszeretettel dicsekszik azzal, hogy milyen fényűző életmódot élnek Zoltánnal. Most magyarázkodásnak tűnő dicsekvéssel árulta el, hogy éppen merre járnak.
Vágólapra másolva!

Követői előtt próbálja mentegetni magát Berki Mazsi, aki már több mint három hete utazgat a világban, az ünnepeket is egy medence partján töltötte családjával. Valószínűleg nem gondolja komolyan, hogy mennyire sajnálja, hogy nincs ideje a közösségi oldalaira, de szeretett volna eldicsekedni azzal, hogy épp Amerikában, azon belül Miamiban nyaralnak.

Így telnek most a napok és hetek nálam. Készülök Nektek több élménybeszámolóval, képekkel, videókkal és jó tanácsokkal, de most kihasználom és élvezem, hogy csak a szeretteimre figyelhetek" -írta egy korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésben Berki Mazsi, hogy magyarázatot adjon arra, miért lett kevésbé aktív a közösségi oldalain.

Követőinek magyarázkodik, valójában luxusutazásával dicsekszik Berki Mazsi Forrás: Berki Mazsi Instagram