Összeverte Kulcsár Edinát G.w.M?

G.w.M, Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina hosszú Instagram-posztban reagált a pletykára, miszerint G.w.M megverte őt, majd a pszichiátriára került.
Vágólapra másolva!

A Redditen kezdett el terjedni a pletyka, hogy G.w.M megverte Kulcsár Edinát, majd a rendőrök a pszichiátriára vitették. Az egyik komment szerint a rendőröket Kulcsár Edina anyja, Jakab Krisztina hívta, aki azonban rögtön cáfolta az egész történetet – mostanra pedig az egyik főszereplő is megszólalt.

G.w.M és Kulcsár Edina Forrás: Kulcsár Edina Instagram

"Nagyon gáz, hogy ilyen posztot kell írnom, de mivel ma elég erős presszióval szembesültem, így megteszem! Sokan hívtak, hogy nyilatkozzak. Először nem is értettem, hogy mi történt, de aztán felvilágosítottak! Tehát valakitől valami oldalon elindult egy pletyka, miszerint: Márk a pszichiátrián van, ahova azután került, hogy engem megvert, és az én anyukám hívta ki rá a rendőröket. Valami ilyesmi a sztori.

Ki az az IDIÓTA, akinek nincs jobb dolga, mint hogy rólunk ilyen abszurd dolgokat találjon ki?!" – kezdte hosszú Instagram-posztját Kulcsár Edina, majd azt találgatta, hogy honnan indulhatott el a pletyka.

"Végezetül pedig csak annyi, hogy nagyon jól vagyunk. A lehető legnagyobb szeretetben és boldogságban éljük a mindennapjainkat, amit az év elején szerettünk volna megkoronázni, jó pár socialmédia-mentes nappal" – írta a közös képük mellé. A teljes poszt itt olvasható: