Senkinek sem kell az áramlopásért elítélt Lagzi Lajcsi birtoka

Lagzi Lajcsi
Vágólapra másolva!
A kastélyát 5 milliárdért akarta eladni, de van egy vadászháza is, amely 235 millió forintért megvehető. 
Vágólapra másolva!

Mint írtuk korábban, 13 millió eurós irányáron tűnt fel a luxuspiacon a jelenleg börtönben lévő Lagzi Lajcsi mocsai kastélya. Eleinte 5,1 milliárd forintért lehetett megvenni az ingatlant, később 4,9 milliárd lett az ára a 33 szobás ingatlannak. Ezt már 2016-ban is hirdették, akkor nem kelt el. A főépület 1868 négyzetméter alapterületű,

több mint 13 ezer négyzetméteres birtokhoz is hozzájut a vevő.

Később az ingatlanos oldalakról lekerült a muzsikus mocsai kastélya. Az ingatlan sorsáról nem tudni, lehet, hogy megtartja a család, lehet, hogy elkelt a vg.hu szerint. Korábban Lagzi Lajcsi felesége és a gyerekei is feltűntek a környéken, de a falu lakói már régen nem látták őket. Ha mégis sikerülne eladni a kastélyt, a zenész milliárdosként jönne ki a börtönből.

Lagzi Lajcsi Youtube

Most kiderült, hogy a birtok egy részét és az azon álló 420 nm-es vadászházat külön értékesítik, amiért 235 millió forintot kér a trombitás. Az ingatlanban egyébként maga Lajcsi is sokáig élt, miután megromlott a házassága és kiköltözött a majd 2000 négyzetméteres palotájából.

"Az ingatlan még a piacon van, de folyamatos iránta az érdeklődés.

de akik eddig megtekintették, mind látták a benne rejlő lehetőségeket. Az ingatlan és a terület nem esik semmilyen korlátozás alá, vagyis tökéletesen alkalmas akár gazdálkodásra, vagy egyéb vállalkozásra. Volt olyan érdeklődő, aki egy rendezvényközpontot álmodott az épületbe, de olyan is, aki kisállatsimogatóban gondolkodott" - mondta az ingatlanos a Borsnak.

Nemrég pedig kiderült, mikor szabadulhat a börtönből a zenész - erről itt írtunk korábban.