Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Újabb TV2-es sztárokról derült ki, hogy egy párt alkotnak

Sztárban sztár leszek!, Sztárban sztár leszek, 11. adás, döntő, TV2, 2023.12.10.
Dua Lipa klónjai a második extra produkcióban: Bányai Noémi, Engel-Iván Lili, Halász Rebeka, Oláh Vivien
Vágólapra másolva!
Újabb TV2-es sztárok jelentették be, hogy egy párt alkotnak, ami a tavalyi évben nem számított egyedi esetnek, ugyanis elég sok párt hozott össze a csatorna. Legutóbb Tóth Katica és Tasi Dávid jelentették be, hogy együtt vannak, de Szabó Simon is sejtelmesen fogalmazott a Farm VIP másik sztárjával, Balogh Edinával kapcsolatban. Most újabb románcra derült fény, ugyanis a Sztárban sztár leszek! énekesnője elismerte, rá is hasonló módon talált rá a szerelem.
Vágólapra másolva!

Bányai Noémi a Sztárban sztár leszek! előző évadában is próbálkozott a TV2-n, de nem jutott be az élő show-ba. Idén azonban igen, és az ötödik élő adásig is láthatták a tévézők a válogatók-középdöntők mellett. Pápai Joci mentoráltja nem kesergett sokáig, hogy nem jutott a döntőbe, hiszen hamar vigaszra lelt a TV2 másik sztárjának, a Power of Love Imréjének oldalán.

Nyitottak vagyunk nagyon, sőt meg akarjuk egymást ismerni sokkal jobban, akár felépíteni egy jó kapcsolatot" - ismerte el Bányai Noémi, aki már közös képet is mutatott róluk a közösségi oldalán.

A fiatal énekesnő elárulta, hogy ő próbál ésszel irányítani és nem szeretné elsietni a dolgot, főleg azért, mert Imre nemrég jött ki a TV2 társkeresőjéből, és azokat az élményeket is fel kell dolgoznia. Másrészt 15 év korkülönbség is van köztük, de ez Bányai Noémit egyáltalán nem zavarja.

Persze van egy nagyon férfias oldala is, egy igazi úriember, így minden megtalálható benne, ami számomra fontos. Ő az a típusú férfi, akire vágyom" - mondta a Ripostnak az énekesnő, aki úgy érzi, hogy talán most megtalálta az igazit.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről