Aggasztó híreket kapott orvosától Puskás-Dallos Bogi a terhessége alatt

Dallos Bogi
Dallos Bogi
Vágólapra másolva!
Két hétig éltek kétségek között a férjével, nagyon megijedtek.
Vágólapra másolva!

Puskás-Dallos Bogiék kisfia, Ábel öt hónapja született, az énekesnő pedig most először mesélt részleteket a terhességéről. A férjével tervezték a babát, akinek létezéséről először december 31-én szereztek tudomást.

Ott volt egy mélyebb időszakunk, mert öt napra rá elmentem egy ultrahangra – ez valószínűleg egy túl korai ultrahang volt, tehát nem kellett volna ilyen hamar megnézetni –, és ott az orvos nekünk azt mondta, hogy ez méhen kívüli terhesség. Ez így nyilván leforrázott minket, nagyon nehezen éltük meg ezt az időszakot

– idézte fel a nehéz időszakot Puskás-Dallos Bogi.

Még aznap elmentünk egy másik orvoshoz, aki azt mondta, hogy ő ilyet nem tud kijelenteni, mert annyira korai terhesség, hogy nem lehet még látni. Utána kétnaponta volt vérvételem, folyamatosan mértek, vizsgáltak, hogy mi a helyzet. 

Két hét után egy másik orvos mondta, hogy ő úgy látja, hogy méhen belül van, és minden rendben. Nem tudom, hogy emiatt volt-e a terhességem eleje nagyon nehéz, emiatt billentem-e ki lelkileg, vagy egyébként is hajlamos lettem volna rosszullétekre, de én két hónapig zombiüzemmódban léteztem a terhességem elején" - mondta.