Botrányos buli után véresre verték az RTL Klub sztárját, a rendőrség is kiment

Vágólapra másolva!
Repült a tévé, repültek a bútorok, a nő le akart ugrani a mélybe, súlyos állapotban van.
Vágólapra másolva!

“Egy hónappal ezelőtt írtam VV Virágnak és az édesanyjának, hogy fejezze be ezt az ámokfutást, amit művel a social médiában, és menjen el egy elvonóra. Megadtam egy kiváló pszichiáter elérhetőségét és a segítségemet is felajánlottam, hogy próbáljak valamit tenni! Édesanyjával is beszéltem egy órát telefonon, ő is kétségbe volt esve, próbáltunk valamit kitalálni, de mivel Virág nagykorú senkit nem lehet kényszeríteni arra, amit ő nem akar! Virág lelkes volt, és azt írta, hogy igazam van és megpróbál változtatni. HÁT NEM SIKERÜLT!” - írta közösségi oldalán Baukó Éva. 

Baukó Éva 
Fotó: Facebook

De mi történt pontosan? “Egy családias lakóparkban lakom és tegnap nagyon durva esethez riasztották a rendőrséget és a mentőket! Mint kiderült Virág és az agresszív csávója itt lakik, ahol én, albérletben, és a tegnapi születésnapi bulija óriási agresszióba csapott át. A lakóparkban lakók elmondása szerint, akik egy zárt csoportban osztották meg a történéseket, szétverték a berendezést Virág és a pasija, a tévét, a bútorokat, a radiátort kidobták az alattuk lévő szomszédra... képzeljük el, ha eltalálja!” - folytatta. 

VV Virág
Fotó: Instagram 

“Virág ki akart ugrani az emeletről! A barátja pépesre verte, vérzett mindene, a lakók látták! Nyolc rendőr vonult a helyszínre, Virágot elvitte a mentő... Minek kell történnie ahhoz, hogy egy ön- és közveszélyes alkoholista, drogos fiatal lányt kezelés alá vegyenek, vagy gyámság alá helyezzenek? A körülöttem lakókat nagyon megviselték a történtek, engem is személy szerint. Én azt gondolom, hogy ezt nem lehet most már figyelmen kívül hagyni, mert ő teljesen beszámíthatatlan! És nem nevetni kell rajta a különböző csoportokban” - zárta a posztot Baukó Éva.  

VV Virágnak már számos botránya volt, itt olvashat ezekről.

Ha Ön, vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelki elsősegély számot!