Elájult a műtét után Emilio felesége

Tina és Emilio
Vágólapra másolva!
Jellinek Tina a műtétet követő hajnalban kétszer is elájult, így a kórházban azonnali vérpótlást kapott.
Vágólapra másolva!

Szinte már azt hitte fellélegezhet a gyomorműtét után Tina és Emilio, akik nemrég Törökországban kerítettek sort a beavatkozásokra. Mindkettőjük műtétje rendben zajlott, az utána történő lábadozást azonban nem egyformán élték meg.

Forrás: Emilio/Instagram

"A háromórás műtét után hat órával, bárhogy is van az ember, fel kell állni. Ha mást nem, totyogni egy kicsit, de mozogni kell. Tinánál ez megvolt, ám hajnalban is felkelt, hogy kimenjen a mosdóba" – mondta a Drága családomban Emilio, aki az egész kórházat riasztotta, mikor felesége elájult.

 

Ahogy Tina ment ki, megszédült. Még szerencse volt, hogy az infúziós állványba meg tudott kapaszkodni. Segítségért kiabáltam, de addigra már hátraesett és újra elájult

 

– idézte fel a történteket az énekes, akinek feleségét azonnal kezelésbe vették.

 

Kiderült, hogy a vérveszteségtől ájultam el. Azonnal kaptam vért és plazmát, csak ezután kezdtem jobban lenni. Előtte is voltak problémáim a vérvétel során, vérszegény is vagyok, de erre senki sem számított, hogy ez gondot okozhat.

A műtét óta már kontrollon is voltam, figyelik a hemoglobin szintem, hogy többé ne forduljon elő ilyen szédülés" – árulta el a Sláger TV műsorában Jellinek Tina.