Élete legnehezebb időszakáról mesélt a Kozmix frontembere

Vágólapra másolva!
Lányi Lala és Kondákor Zsófia hatalmasnak indult szerelme már nagyon régen véget ért, gyerekük születése után szakítottak. Benedek oxigénhiányos koraszülöttként jött a világra, de a zenész mindent félretett, hogy a rehabilitációját elősegítse. Ő nevelte tovább a picit, aki mára már szinte felnőtt, hamarosan betölti a 18. életévét. A Kozmix frontembere legutóbbi interjújában többek között róla mesélt, de a szakításról is ejtett néhány szót.
Vágólapra másolva!

Lányi Lala pokolian nehéz éveket tudhat maga mögött, szerencsére a fájdalom már a múlté. A Kozmix énekese legutóbbi interjújában a Szeress című daláról is beszélt, ami a Kondákor Zsófiával való szakításáról szól.

Egyfajta terápiaként kiüvöltöttem minden érzésemet ebben a dalban.

Nekem ez nagyon fájó pont volt, azt hittem, ebbe bele fogok halni. Az óriási szerelem a kisfiam születése után egyszerűen dugába dőlt. Az életem kínszenvedés volt" - fogalmazott a zenész, aki azt is elárulta, miért ő nevelte tovább a kisfiukat.

Mindenkinek így volt a legjobb.

Egzisztenciálisan, szerintem akkor gondolkodásban, felelősségtudatban és vállalási képességben is én voltam abban a pozícióban. Ez nem is képezte vita alapját, meg tudtunk egyezni abban, hogy így lesz a legjobb" - magyarázta az énekes. Benedek lassan 18 éves lesz, édesapja nagyon büszke rá, a nehézségeit leküzdve jó tanuló lett belőle.

Külsőségekben hasonlít az édesanyjára, de lelki világába és a gondolkodásába látom a saját személyemet is.

 Szerető szigorral nevelem, ahogy engem is az édesapám" - tette hozzá a Blikk videójában a Kozmix alapító tagja.