Ezt kéri Xantus Barbara, aki most a gyerekei édesapját gyászolja

Vágólapra másolva!
Szurdi Miklós háromszor nősült, a halála után elsőként Xantus Barbara beszélt róla.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, meghalt Szurdi Miklós színész, rendező, forgatókönyvíró.  Háromszor nősült: első felesége Gór Nagy Mária volt, tőle két fia született, majd 1988-ban elvette feleségül Appel Editet, ebből a házasságból szintén két gyermeke fogant. A rendező harmadik házassága Xantusz Barbarával köttetett. Az 1990-es évek közepén házasodtak össze és nekik is két gyermekük született: Panna (1997) és Balázs Benjámin (2003). 2015-ben Szurdi Miklós aztán megint új kapcsolatba kezdett, Pető Zsófia lett a választottja, és vele volt az élete utolsó szakaszában. 

Szurdi Miklós, magyar színész, rendező, színházigazgató, forgatókönyvíró

Fotó: MTI/MTVA/Mohai Balázs / MTI/MTVA/Mohai Balázs

A Bors szerint , a volt feleségek a mai napig szoros viszonyt ápolnak egymással, a különböző anyától született gyerekek pedig édestestvérként szeretik egymást. 

Szurdi Miklós halála – érthető módon – sokkolta a szeretteit. Bár az elmúlt időszakan megromlott az egészsége, mégis képtelenek voltak akár csak belegondolni is, hogy elveszítik. A volt feleségei közül most Xantus Barbara beszélt a lapnak, ő adta át a család kérését.

Xantus Barbara
Xantus Barbara
Fotó: Instagram, Xantus Barbara 

 

Köszönjük, hogy gondolnak ránk ezekben a képtelenül nehéz időkben. A családdal arra jutottunk, hogy nem nyilatkozunk Miklós halála kapcsán. Még kérünk egy kis időt, hogy felocsúdjunk. Ígérem jelentkezünk, ha összeállt a fejünkben egy Szurdi Miklóshoz méltó megemlékezés terve.