Ezt mondta Kárpáti Rebeka apja, lánya 17 évvel idősebb, milliárdos párjáról

Kárpáti Rebeka
Vágólapra másolva!
Kárpáti Rebekát nemrég jegyezte el milliárdos szerelme, Lénárd András. Az eljegyzésről a lány édesapja, R. Kárpáti Péter most először szólalt meg.
Vágólapra másolva!

Tavaly derült ki, hogy Kárpáti Rebekára hosszú idő után ismét rátalált a szerelem, választottja pedig nem más, mint a nála 17 évvel idősebb, milliárdos üzletember, Lénárd András, aki többek között a Tiltott Csíki Sör tulajdonosa. Bár az egykori szépségkirálynő tanult az előző kapcsolataiból, ezért féltve őrzi magánéletét, annyit azért elárult, hogy a nagy korkülönbség ellenére tökéletes az összhang közöttük. A férfi munkája miatt ideje nagy részét Erdélyben tölti, ahová párja is gyakran követi őt. Január elején pedig magasabb szintre emelte a kapcsolatát a pár, ugyanis Lénárd András eljegyezte szerelmét egy hatalmas, gyémántköves gyűrűvel.

 Kárpáti Rebeka édesapja, R. Kárpáti Péter most először szólalt meg lánya vőlegényéről.

"Mindig azt mondtam, hogy aki szereti a lányomat, és aki mellett Rebeka megtalálja azt a boldogságot, amire vágyik, azt az embert jómagam is szeretni fogom. Ha ez András oldalán valósul meg a lányom életében, annak nagyon fogok örülni. Bírom a leendő vőm humorát és karakánságát. A tavaly nyári sajtónyilatkozata, miszerint a lányomat Lénárd András ikertestvéreinek egyikével, vagy Bobbyval, vagy Jockey-val láthatták együtt, kifejezetten kreatív és jópofa volt" - árulta el a Star magazinnak