Fürdőruhában mutatta meg a fenekét a Párharc csinos szereplője - fotó

Gyenesei Leila
Gyenesei Leila
Fotó: instagram.com/leilagyenesei/
Vágólapra másolva!
Gyenesei Leila ritkán mutat magáról ilyen képeket.
Vágólapra másolva!

Gyenesei Leila csapatvilágbajnok magyar öttusázó, öttusában és sífutásban olimpikon, a TV2-es Párharcban láthatták sokan. A műsorban még Monoki Lehel volt a párja, akivel azóta szakítottak.

"Sokszor felmerül, hogy a mai világban a kapcsolatok egy életre vagy egy időszakra szól(hat)nak? A valóság, a tapasztalatok azonban ritkán találkoznak azzal a mély belső vággyal, amire a lélek szomjazik, azaz egy életre szóló kapcsolat után. A porszemektől a szemünkben azonban az élet még csodálatos, a tapasztalatok tanulságok. Az erőmet és az energiámat pedig más dolgok irányába vihetem, amelyektől az elmém és a lelkem is gazdagodik. Egy független, erős nő és édesanya vagyok, aki minden nehézségért (is) hálás az életében, mert tudom, hogy tanulni és fejlődni lehet ezek által is. Az élsport is hosszú évtizedeken keresztül erre tanított" - írta akkor oldalán a szakításról a sportoló.

Sportos képeket szokott kitenni magáról közösségi oldalára, de most kivételesen egy fürdőruhás fotó került fel, mutatjuk alább: