Hadas Alfréd megrázó vallomása: Nem könnyű együtt élni

Hadas Alfréd
Vágólapra másolva!
A Farm VIP sztárja párkapcsolati nehézségeiről beszélt.
Vágólapra másolva!

A Farm VIP játékosa, és barátnője, Lili másfél éve élnek boldog párkapcsolatban. Hadas Alfréd korábban elmesélte, hogy egy klipforgatáson ismerkedtek meg párjával, de már hónapokkal ezelőtt beszélgettek is. Habár a két fiatal szereti egymást, kezdetben nem volt zökkenőmentes a kapcsolatuk, ugyanis egyéb elfoglaltságok miatt alig tudtak találkozni. 

Nemrég viszont a rapper és kedvese új szintre emelték a kapcsolatukat, és összeköltöztek. Nem látták értelmét, hogy Budapesten két albérletben éljenek, ezért kézenfekvő volt a döntés.

Októberben lesz két éve, hogy együtt vagyunk. A kapcsolatunk kezdete óta rengeteg időt töltünk együtt, így nem láttuk értelmét, hogy külön albérletben éljünk.

 Ebből a gondolatmenetből jött, hogy költözzünk össze. Lili Győrből jött fel az egyetemre, így kézenfekvő volt a közös otthon" - kezdte a Sztárban Sztár leszek! felfedezettje, aki bevallotta, hogy az együttélés nem olyan egyszerű, mint gondolta. 

Nem könnyű együtt élni.

Nagyon kiszámíthatatlan a napirendem: forgatások, esti munkák, koncert és különböző stúdiózások. Emellett elképesztően nyűgös vagyok, főleg a reggeli felkeléseknél. Szerencsére Lili már kitapasztalta, hogyan kell ezeket kezelni, így tökéletes párost alkotunk a hétköznapokban" - ecsetelte.

Párja, Lili elárulta, hogy a házimunka nagy részét ő végzi, ugyanis sokkal többet van otthon, mint az énekes.

"A házimunkákban én viszem a prímet, de Alfi ott segít, ahol tud. Mostanában többet vagyok otthon, mint ő, így ennek az oroszlánrészét én végzem, ő azonban folyamatosan igyekszik ezt meghálálni a kedvességével és a szeretetével, és próbál mindig úgy segíteni, hogy az nekem is könnyítő legyen" - mesélte.

Hadas Alfréd a hot! magazinnak kifejtette azt is, hogy inkább egy élményt vagy egy kisebb kedvességet próbálnak megadni egymásnak.

Próbálom meghálálni azt a sok jót, amit megtesz értem.

 Ezért szeretnék sokat dolgozni és sok mindent elérni, hogy mindent megadhassak Lilinek" - tette hozzá.