Horror Zoltán Erikánál: reggelre csupa vér volt a párnája

Zoltán Erika
Zoltán Erika
Fotó: Instagram / Zoltán Erika
Vágólapra másolva!
Mintha egy véres csatában vett volna részt – mesélte az énekesnő.
Vágólapra másolva!

Zoltán Erika 1986-ban robbant be itthon, a Szerelemre születtem című dala nagy siker lett, amelyet aztán újabbak követtek.  A szövegei is többször a szexiségről szóltak, 1989-ben az év legerotikusabb énekesnőjévé választották. Slágereit a mai napig játsszák a rádiókban, szórakozóhelyeken, számtalan feldolgozásban.

Zoltán Erika
Zoltán Erika
Fotó: Instagram / Zoltán Erika

2002-ben így is nagy meglepetést okozott, mikor a Playboy augusztusi lapszámában teljesen levetkőzött. Ekkor kereken 40 éves volt, és szemmel láthatóan nagyon jól érezte magát a bőrében. Azt mondta, a hiúsága vezérelte, mikor igent mondott a felkérésre. Meztelen képeit itt tudja megnézni. 

A 80-as években platinaszőke hajjal lett ismert. "Ára volt anno, és le is kellett róla szoknom, mert úgy bírtam csak ki a festést, hogy közben nem is tudom hány szem fejfájáscsillapítót bevettem. Csípte, marta a fejbőrömet a festék és az erős oldószer, de az egy dolog, hogy nem múlt el ez a borzasztó égés, mert egyik reggelre arra ébredtem, hogy olyan a párnám, mintha egy véres csatában vettem volna részt – mesélte. A fejbőre csupa seb volt, ezért döntött úgy, hogy változtat a hajszínén, szakít a hidrogénezéssel.

A popsztár a minap a szexuális életéről is mesélt, erről itt olvashat.