Ilyen a viszony a válás óta Tápai Szabina és Kucsera Gábor között

Kucsera Gábor
Kucsera Gábor
Vágólapra másolva!
Mióta elváltak, nyugodtabban tudnak beszélgetni Tápai Szabinával.
Vágólapra másolva!

"Azért az kemény, amikor esténként ülsz, aztán potyognak a könnyeid, mert hiányoznak a gyerekek, és nem lehetsz velük. De ez egy tök jó önértékelési dolog, amin átmentem" - vallotta be Kucsera Gábor a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában.

Számára mindig a gyerekei az elsők. "Nyilván sokszor megkapom, hogy akkor miért váltunk el. Akkor, abban az életszakaszunkban nem működött köztünk az a kapcsolat" – magyarázta.

Mióta külön vagyunk, azóta nagyon sok mindent meg tudunk beszélni, olyan dolgokat is, amiket korábban nem tudtunk. Őszinteséggel, nyitottsággal, nem anyázással, nem ajtócsapkodással, egy tök nyugodt beszélgetés van. Azt gondolom, hogy mindkettőnknek kellett, hogy ez megtörténjen, hogy épülni tudjunk, hogy fejlődni tudjunk.

– mondta Kucsera. Szerinte a legnehezebb saját magunknak megvallani a hibáinkat.

"Sokan azt mondják, hogy a gyerek összetartó erő, meg a gyerek miatt legyünk együtt. Nem. Ha a gyerek egy olyan légkörben van, ahol veszekedés van, és ennek fültanúja, az nem jó. Akkor legyünk inkább külön" – tette hozzá Kucsera Gábor, és azt is elárulta, hogy azóta is közös programokat csinálnak, sok időt töltenek együtt, azonban párként nem folytatják a közös életet.