Itt a vége! Mindenkit megdöbbentett a bejelentésével a Dancing with the Stars táncosnője

Váradi Martina és Istenes László a Dancing with the Starsban
Váradi Martina és Istenes László a Dancing with the Starsban
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
A márciusi budapesti latintánc-világbajnokságon fejezi be pályafutását Váradi Martina, akire a Dancing with the Starsból is emlékezhetnek a nézők.
Vágólapra másolva!

Befejezi pályafutását a 16-szoros magyar bajnok táncpáros, Váradi Martina és Andrea Silvestri, akik kétszer világbajnoki ezüstérmet is szereztek, kétszer pedig Európa-bajnokok lettek. Váradi Martina a Dancing with the Stars első évadában is feltűnt Istenes László (egyik) táncpartnereként.

A Váradi-Silvestri páros utoljára a latin táncok legnagyobb versenyén, a WDSF professzionista latin világbajnokságon fog szerepelni, amelynek idén Magyarország ad otthont, Budapesten rendezik meg március végén.

"A mintegy 1300 férőhelyes Ludovika Aréna két nap alatt fogadja a világ legjobb latintáncosait, valamint a hazai bajnokság 20 kategóriájának legjobb versenyzőit a gyermek kategóriától egészen a senior IV-es, azaz a 65 év feletti korosztályig. A világbajnokságra a nemzetközi szövetség, azaz a WDSF 10 magasan kvalifikált pontozóbírót küld hazánkba, a magyar színeket Tóth István képviseli majd" – mondta a versenyről a Magyar Táncsport Szövetség elnöke, Zsámboki Marcell az MTI-nek.