Itt az igazság Marics Petiről és legújabb barátnőjéről

Marics Peti
Vágólapra másolva!
Rengetegen foglalkoztak Marics Peti szerelmi életével. Most azonban az emlegetett barátnő, Kovács Gyopár önt tiszta vizet a pohárba.
Vágólapra másolva!

Marics Peti Tóth Andival való szakítása óta hivatalosan szingli, azonban ez idő alatt folyamatosan összeboronálták több hölggyel is. Azt pletykálták, hogy a Dancing with The Stars alatt 

meglehetősen közel került az egyébként már szingliként élő Stana Alexandrával.

 Nem cáfolta a páros, hogy jó barátság szövődött kettejük között, de sosem mondták ki, hogy történt volna köztük valami. A műsortól függetlenül pedig Kovács Gyopár színésznővel hozták össze több ízben a netezők, amire bőven adtak okokat a fiatalok. Gyopár jó barátságot ápol Valkusz Milán barátnőjével, emiatt több Valmar bulin is jelen volt, ez pedig csak tovább erősítette a gyanút, miszerint új sztárpár van kialakulóban.

Most azonban úgy néz ki, fény derült az igazságra. Kovács Gyopár az Instagram-oldalán hívta keringőre követőit, miszerint kérdezzenek tőle bátran, ő pedig egy történetben válaszol. 

Többen a szakmájáról kérdezték, akadt azonban egy bátor kérdező, aki feltette azt a kérdést, amire egy ország volt kíváncsi: Vajon párkapcsolatban él-e a fekete hajú szépség? Erre egy hosszú idézetes képpel válaszolt Gyopár,

 sejtelmesen pedig egy nemleges választ adott, ami azt jelenti, jelenleg nem foglalt a szíve.

(Bors)