Itt van az újabb gyanús jel Kulcsár Edina negyedik terhességével kapcsolatban

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Már hetek óta mennek a találgatások, miszerint Kulcsár Edina ismét terhes. Az egykori szépségkirálynő egyelőre még nem reagált a pletykákra, azonban férje, G.w.M egy videóban elszólta magát.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina és férje, Varga Márk, azaz G.w.M tavaly év végén indították el saját valóságshow-jukat egy privát csatornán. Nagy lelkesedéssel vágtak bele a műsorba, ami azonban hatalmas bukás lett, ráadásul részletek is kiszivárogtak belőle a közösségi oldalakra, így az egykori szépségkirálynő még perrel is fenyegetőzött. Többen úgy gondolják, hogy a pár azért döntött úgy, hogy pénzzé teszik magánéletüket, mert a rapper még novemberben kórházba került, így elestek a bevételtől.

A reality második évadának záró epizódja viszont izgalmasra sikeredett, ugyanis G.w.M egy sokatmondó kérdést tett fel szerelmének, ami pontot tehet a találgatások végére. Néhány családi jelenet, - mint például Amara etetése vagy az autóban lévő beszélgetés - után a zenész felcsigázta a kedélyeket.

„Oké Edina, megcsináltad a tesztet?” - kérdezte sejtelmesen.

A kérdés többeket foglalkoztat,ugyanis Kulcsár Edina többször osztott meg olyan képeket, ami arról árulkodik, hogy érkezik G.w.M-el közös második gyereke. Egyik posztjában egy görögdinnyét tart a kezében, melyen a "baby watermelon", azaz a bébi görögdinnye olvasható, ráadásul gyakran látni a modellt bővebb szabású ruhákban is. 

A pár viszont még titkolózik, így nem tudni, hogy a rapper csak poénkodott, vagy tényleg hamarosan bővülni fog majd a Varga család - írja a Ripost