Kirabolták Csutit: furcsa dolgok derültek ki most a kínos ügyről

Szabó András Csuti
Szabó András Csuti
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina volt férje igen ideges.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, az üzletembernek az egyik budapesti plázában van egy kis üzlete, ahova zárás után betörtek és pénzt vittek el a kasszából. Az esetről az Instagramon számolt be, és egy képet is feltöltött a tolvajról. "Volt egy vendégünk zárás után, csak ő nem pénzt hozott, hanem vitt. 600 kamera van a plázában, ember!" - olvasható az oldalán.

A Mokkában elmondta, hogy a biztonsági szolgálat súlyos hibákat vétett. "Egy plázában van egy kioszkunk. Bezártunk, de egy órával később betörtek hozzánk. Beléptek a pultba, jelentős anyagi kárt okoztak: feltörték és elvitték a kasszát. De ilyen előfordul, van biztosító, majd kifizeti" - mesélte.

"De a pláza nem kevés pénzt fizet a biztonsági szolgálatnak, ők pedig végignézték az esetet a kamerán. Ők ezt látták a biztonsági kamerákon! Erre felhívtak valamilyen telefonszámot, ahol senki nem volt elérhető... mi is hívtuk, de a hívott számon előfizető nem volt kapcsolható... tehát végignéztek egy lopást, de nem hívták ki a rendőrséget" - mérgelődött a TV2-es Sztárok a reptéren műsorvezetője. Részletek a videón: