Kollányi Zsuzsi: Három férfiba vagyok szerelmes

Kollányi Zsuzsi
Vágólapra másolva!
Kollányi Zsuzsi kapcsolata tavaly ért véget Bóza Rolanddal, ám úgy érzi, hogy ismét készen áll egy kapcsolatra.
Vágólapra másolva!

Ősszel véget ért Kollányi Zsuzsi és Bóza Roland kapcsolata. A sztárséf és az énekesnő majdnem másfél évig alkottak egy párt, de sajnos nem sok idejük jutott egymásra. Életüket próbálták egymáséhoz formálni, ám később belátták, hogy hiába szeretik egymást, nem ugyanazt akarják. Kollányi Zsuzsi a szakítás után új életet kezdett, egyre többet járt le a konditerembe edzeni, valamint az étkezésre is odafigyelt.Ez hatalmas erőt adott neki, és lelkileg teljesen feltöltődött.

"Régen mindenkinek meg akartam felelni, a férfiaknak, a barátoknak a kollégáknak. Tavaly ősszel nehéz magánéleti időszakon mentem keresztül, aztán jött a felismerés: nem engedhetem meg, hogy bárki veszélyeztesse a lelki épségemet. A barátaimmal is elfogadó, támogató kapcsolatban vagyok. Megmondjuk a véleményünket a másiknak, de tiszteletben tartjuk a saját véleményt és ez nagyon sokat ad nekem" - árulta el. 

Az énekesnő már pár hónapja a szinglik táborát erősíti, azonban úgy érzi, hogy már nyitott lenne egy kapcsolatra, de nem ragaszkodik feltétlenül hozzá.

"Nyitott vagyok egy olyan párkapcsolatra, ami boldoggá tesz, biztonságot nyújt, kiteljesít, és amelyben szeretve érzem magam. Csak azért, hogy legyen mellettem férfi, nem mondok igent. Nem hiszem, hogy nőként csak akkor lennék értékelhető, ha van társam. Öreg vagyok már ahhoz, hogy pazarolják az időmet! Nagyon erős a szűrőrendszerem, ha egy icipici dolog nem stimmel, én harag nélkül, de azonnal továbblépek. Tisztában vagyok azzal, hogy egy kapcsolat kompromisszumokkal jár, de nem mindegy, mennyivel és milyennel. Szerintem menő, hogy három férfiba vagyok szerelmes, és ha jön egy negyedik, egy felnőtt, neki is jut hely" - idézte a szavait a Blikk