Lebuktatták Hódi Pamelát, titkos randevúkra járt

Hódi Pamela
Hódi Pamela
Fotó: instagram.com/hodipamela_official
Vágólapra másolva!
A mozi sötétjében csókolózott, azt se tudta néha, milyen filmre ment.
Vágólapra másolva!

A realitysztár nemrég elárulta, hogy a Valentin-nap nem fontos a férjének és neki, sőt, néhány hete még a házassági évfordulójukat is teljesen elfelejtették. "Őszintén szólva, elfelejtettük a 3. házassági évfordulónk napját. Januárt 15-én délután jeleztük egymásnak, hogy egyébként ma vagyunk 6 éve együtt. Szóval ezek után szerintem egyértelmű, hogy simán átszeretgetjük egymást ezen a napon is. Nem tudom ez rossz-e vagy sem, de azért legalább a 4. házassági fordulónkra illene valamit alkotnunk" - jegyezte meg.

Hódi Pamela
Hódi Pamela
Fotó: instagram.com/hodipamela_official

Úgy tűnik tehát, hogy a dátumokkal nem foglalkoznak, de minden rendben a kapcsolattal: férje, Tóth Bence a TV2 műsorában pedig azt is elmesélte, hol voltak az első (félig-meddig titkos) találkozásaik. Mint kiderült, moziba jártak nagyobb társasággal, de amint sötét lett, már egyáltalán nem a film érdekelte őket. Olyan is volt, hogy végig csókolóztak, majd hozzá se tudtak szólni a beszélgetéshez, mivel nem a filmmel foglalkoztak. Részletek a videón:

Hódi Pamela pár hete az Instagramon válaszolgatott a követői kérdéseire, egyebek mellett azt is elmondta, hogy miket csináltatott meg magán, mi az, ami nem természetes rajta - erről itt olvashat.