L.L. Junior kirúgta alkalmazottjait a sokat kritizált étterméből

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
L.L. Junior tavaly novemberben vágott bele a streetfood vállalkozásba, ugyanis csirkés food truck-hálózatot hozott létre. Azonban számtalan kritika érte az éttermét, így kénytelen volt változtatni.
Vágólapra másolva!

Bár L.L. Junior a hazai zenei élet egyik kiemelkedő alakjaként lett ismert, nemrég úgy döntött a vendéglátásban is kipróbálja magát. Ahogy ő fogalmazott élete egyik legnagyobb beruházását valósította meg tavaly, mikor megnyitotta  food truck hálózatát. A lelkesedése hatalmas volt, elmondta, hogy nem csak a zeneiparban, de az üzleti életben is komoly nyomot szeretne hagyni. 

A zenész árai azonban lényegesebben magasabbak, mint a konkurenciáé, de elmondása szerint ezek mind minőségi termékek. Ez viszont ellentmond a számtalan kritikának, melyek az éttermét érték. Többen hangot adtak annak, hogy a megrendelésüket hidegen kapták meg, a krumpli száraz, és valószínűleg ugyanabban az olajban sütötték őket, mint a csirkéket, a hurka pedig kemény.

Az értékelés L.L. Juniorhoz is eljutott, és úgy döntött kezébe veszi az irányítást. Bár nem szívesen, de kirúgta néhány alkalmazottját, ugyanis ő csak a legjobbak szeretne dolgozni. 

"Nyugi, nyugi láttam én is a videót a kőkemény hurkáról. Azonban az elmúlt pár hétben azon dolgoztam, hogy kiválasszam a személyzet tagjaiból a legmegfelelőbb, legtökéletesebb embert. Aki a legjobb minőségben készíti el a termékeket nektek. Aki ennek a feltételnek nem felelt meg, attól sajnos elbúcsúztunk. Ezért mostantól egy hónapig minden nap személyesen ellenőrzöm a minőséget, minden egyes food trucknál. Még az is lehet, hogy én személyesen készítem el neked a hamburgered, vagy a csirkefalatkáidat" - ecsetelte a TikTok videójában a rapper. 

@lljuniorofficial Ki égette szét a hurkát? 🤬🤯 Mostantól egy hónapig személyesen ellenőrzöm a minőséget 🐥✅🍔 Töltsd le az appot és rendelj házhoz a Foodora-ról! 👊🏼🚗 #lljunior #happypipi #hamburger #hambi #csirke #grillcsirke #csirkecomb #csirkecombfilé #etel #etelrendeles #étel #ételrendelés #ebed #ebéd #vacsora #foodtruck #streetfood #rendeles #rendelés #hazhozszallitas #házhozszállítás #foodora ♬ eredeti hang - LLJunior Official