Luxusutazásra vitte G.w.M Kulcsár Edinát - kép

G.w.M és Kulcsár Edina
Fotó: G.w.M Instagram
Vágólapra másolva!
Az utóbbi időben leginkább negatív hírek voltak Kulcsár Edináról és férjéről, G.w.M-ről, akik tavaly év végén indították el saját valóságshow-jukat egy privát csatornán. A legutóbbi adatok szerint óriási bukás a műsor, egyre többen hagyják el a sztárpár közösségi oldalait. Ennek ellenére úgy tűnik, ez sem jelent nekik anyagi problémát, ugyanis valódi luxusutazáson vesznek részt, ahol méregdrága ruhákban fotózgatják magukat.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt hónapokban leginkább csak panaszkodott Kulcsár Edina és G.w.M, ugyanis a rapper egészségügyi állapota egyre csak romlott, depresszióján túl még a belső fülében is leállt az egyensúlyért felelős szerve, ezért folyamatos egyensúlyzavarral, szédüléssel, hányingerrel küzdött, ezért is kellett orvosa utasításaira lemondani a nagyobb koncertjeit. Emiatt sokan támadták, mivel egyáltalán nem úgy viselkedett, mintha tényleg beteg lenne, kisebb koncertekre járt és sokat vezetett, pedig nem lett volna megengedett autóba ülnie, de ő nem vette figyelembe az orvos utasításait.

Sokan úgy gondolták, hogy anyagi problémákkal küzdhetnek, mivel aprópénzért árulják ki magánéletüket a valóságshow-ban, valamint G.w.M bevételeitől is elestek a rejtélyes betegségei miatt. Most erre rácáfoltak, ugyanis nemrég elutaztak, bár egyelőre pontosan nem árulták el, hogy hová, de közös kislányukat, Amarát is magukkal vitték. A rapper korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésekben mutatta meg, hogy tengerparti környezetbe vitte családját, és egy hajókázáson készített több felvételt is, melyen azzal is eldicsekedett, hogy ő és felesége, Kulcsár Edina is tetőtől talpig méregdrága Gucci-ruhákat viselnek.

G.w.M, Kulcsár Edina
G.w.M és Kulcsár Edina egy hajón videózgatták magukat, méregdrága ruhákban
Fotó: Csintalan Georgina / G.w.M Instagram