Magyar hírességek gyerekeinek meglepő civil foglalkozásai

Gáspár család
Vágólapra másolva!
Egyre többször halljuk a nepo baby kifejezést, ami arra utal, hogy a sztárcsemeték szüleik miatt lettek ismertek. Azonban vannak kivételek, ugyanis egyes hírességek gyerekei kerülik a reflektorfényt, nem követték egyes magyar celebek a szülői példát, hanem civil foglalkozást választottak. Gáspár Virág például szakácsnak tanul, de Stohl András lánya sem a szereplést választotta.
Vágólapra másolva!

Gáspár Virág

Gáspár Bea és Gáspár Győző legkisebb lánya, Gáspár Virág még a 2000-es évek elején került a köztudatba. Közel 20 évvel ezelőtt lett a lányból, és testvéréből, Gáspár Evelinből a szülei nyilvános szereplései kapcsán celebgyerek, és bár mindig a nyilvánosság előtt élte az életét, mégis polgári foglalkozást választott magának. Érettségi utána a pszichológia és a textiltervezés is a tervei közt szerepelt, végül tavaly felvételt nyert egy francia iskolába, ahol szakácsnak tanul. 

Gáspárék lányának úgy tűnik, hogy megtetszett  a vendéglátás, ugyanis jelenleg Budapest belvárosában, egy luxusétteremben dolgozik. Az exkluzív helyen egyébként több világsztár is megfordult, többek között a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi is, de Majka is gyakran vendégeskedik az étteremben - írja a Bors

Bogdán Blanka

Szandi és Bogdán Csaba gyermeke, Bogdán Blanka 2021 júliusában költözött az Amerikai Egyesült Államokba, azon belül San Franciscóba. A 23 éves lánynak nagy álma volt a tengerentúlon élni, ezért hatalmas volt a boldogság, mikor au pairként, azaz bébiszitterként el tudott helyezkedni egy családnál. Azóta rengeteg barátot szerzett, és saját bevallása szerint nagyon jól érzi magát. Családjával a távolság miatt ritkán találkozik, azonban online sokszor beszélnek.

Stohl Rebeka

Bár Stohl András második lánya, Stohl Rebeka már kiskorától látta, hogy édesapja állandóan szerepel, ő mégis más foglalkozást választott magának nővérével, Lucával ellentétben. Üzletvezetőként és felszolgálóként dolgozik egy családi vállalkozásban, a Külvárosi Kávézóban. A 27 éves lányt nem vonzza annyira a szereplés, a pult mögött pedig úgy érzi, hogy rátalált álmai munkájára.

Homonnay Zsombor

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt fia, Homonnay Zsombor nem követte szüleit a színészi pályán. 18 évesen repült ki a családi fészekből, és minden vágya az volt, hogy Amerikában tanuljon tovább. A 20 éves Homonnay Zsombor 2022 augusztusában felvételt nyert egy tengerentúli egyetemre, jelenleg pedig teniszversenyző szeretne lenni.

 

Galambos Boglárka

Az áramlopásért elítélt Lagzi Lajcsi 24 éves lánya divattervezőként helyezkedett el. Két fiáról, Galambos Lajosról és Galambos Istvánról azonban alig hallani.