Magyar sztárok, akik külföldön tették magukat tönkre

Vágólapra másolva!
Egyre több magyar sztár utazik külföldre plasztikai műtéteik miatt, a közelmúltban Young G Béci, Mészáros Norina, Emilió és Jellinek Tina is Törökországban feküdtek kés alá, de nehéz lenne azt mondani, hogy mindegyik plasztikázás jól sikerült. Míg utóbbi házaspár azért döntött a beavatkozás mellett, hogy könnyebben tudjanak fogyni, addig Young G Béci tökéletes fogsort csináltatott, felesége pedig súlyos betegsége után mellkisebbítő műtétre szánta el magát az ország egyik legjobb klinikáján, luxus körülmények között. 
Vágólapra másolva!

Young G Béci

A rapper egy interjúban beszélt arról először, hogy külföldön műtik meg feleségét, aki mellei miatt régóta hátfájással küzd, és ha már így alakult, ő ott csináltatja meg a fogait.

Találtunk egy törökországi klinikát, ami nagyon szimpatikus, a budapesti képviseletüknél az orvosaik munkáit, referenciáit megnézhettük.

Ha már ott vagyunk, nekem a fogaimat hozzák rendbe. Először is megnézik, nincs-e új gócpont, ami az autoimmun-betegségem miatt fontos. Másrészt pedig egy porcelánhéjat tesznek a fogaimra, amit a nagymenő világsztár előadóknál láttam" – magyarázta Young G Béci, aki azt is elárulta egy bejegyzésben, hogy az árak egyénenként változnak, de azért választják sokan Törökországot, mert nagyon jó áron, luxus körülmények között, világszínvonalon nyújtják a szolgáltatásaikat. Nem kettesben utaztak, velük tartott kislányuk, Rebeka is.

Young G Béci Törökországba utazott családjával, összekötötték a kellemeset a hasznossal Forrás: Instagram/Mészáros Norina

Nagyon örültünk, hogy a kislányunk is jöhet velünk, jelenléte sokat fog számítani mindkettőnknek.

Szóval nemsokára indulunk, mindketten nagyon izgatottak vagyunk. Norina persze nálam is jobban, hiszen neki ez a műtét amellett, hogy megszűnik a fájdalma, visszaadja majd az önbizalmát is. Pedig én gyakran mondom neki, hogy milyen szép, de érthető, ha magával nincs megelégedve, akkor bárki hiába mondja neki. Nagyon örülök, hogy végül rászánta magát a beavatkozásra, és én végig ott leszek, egymást fogjuk támogatni" – árulta el a családapa, aki túl van a kezelésen, az eredmény pedig magáért beszél, reklámba illő fogsora lett.

 

Mészáros Norina

Young G Béci felesége már tavaly is nagyon szenvedett a hátfájástól, amit a várandósság, szoptatás miatt megnagyobbodott mellei okoztak. Mészáros Norina viszont méhnyakrákban szenvedett, el kellett távolítania a méhét, ezért várt eddig a mellkisebbítő műtéttel.

Mészáros Norina életmentő műtétje után várt egy ideig, mire rászánta magát a mellkisebbítésre Forrás: Mészáros Norina/Instagram

Hatodik nap mellkisebbítés, felvarrás és implant behelyezés után: már teljesen jól mozgok, nem fáj a mellkasom és egész nap jöttem, mentem.

A hátfájdalom is minimális, a karjaimban már nincs izomláz. Ha vizesedsz, lemegy hamar. Teljesen egyedül zuhi és hajmosás. Egyedül kelek fel az ágyból. 3-4 nap fájdalommal jár ez az egész beavatkozás. Holnap a hetedik nap és indulunk haza Magyarba..." - írta az anyuka az Instagramon a beavatkozás után.

Mellkisebbítésem és implantátum cserém volt Törökországban... A történetem annyi, hogy 7 évvel ezelőtt megnagyobbíttattam a melleimet, hiszen mindig is vágytam rá.

Megszültem a kislányomat 2021 májusában, de elég sokat híztam a terhesség során, irtó vizes voltam és a melleim triplájára nőttek!" - magyarázta már egy másik posztban a rapper felesége. "A szoptatás és ez a sok változás rettenetesen megviselte a melleimet és borzalmasan fájt tőle a hátam és a tartásom borzasztó volt. Fontolgattam egy ideje, hogy meg szeretném csináltatni, de nyilván elég sok műtétem volt az utóbbi években, és nem szerettem volna kórházba menni."

Hárman, megkönnyebbülve a műtét után Forrás: Instagram

A cikk folytatásáért lapozzon!