Még nagyobb melleket szeretne a 19 éves bombázó, Sami Sheen

Vágólapra másolva!
Az OnlyFansre tartalmat készítő nő ezúttal a TikTokon lepte meg követőit: három hónappal az első műtét után máris a következő mellnagyobbításon gondolkodik.
Vágólapra másolva!

"Valaki beszéljen le erről" - írta videója alá Charlie Sheen és Denise Richard lánya, Sami Sheen. A színészszülőktől származó fiatal nő a bejegyzést annak kapcsán tette közzé, hogy bár alig három hónap telt el mellnagyobbító műtétje után, máris újabbat szeretne.

@samisheen

someone talk me out of it

♬ BAILEYS SOUND - Me!

A fiatal nő első műtétjét, illetve az odáig vezető eseményeket is meglehetősen részletesen dokumentálta és osztotta meg követőivel. 

Állítása szerint a beavatkozás 10 ezer dollárjába került.

Rajongói egyékbént megosztottak az újabb műtét kérdésében: egyesek szerint még nagyobb mellekre van szüksége, mások szerint viszont jelenleg ideális a megjelenése. Vannak olyanok is, akik aggodalmukat fejezték ki amiatt, hogy a jelenleginél is nagyobb implantátumok hát- és mozgásszervi problémákhoz vezethetnek.

Érdekesség, hogy Sami Sheen tavaly novemberi mellműtétje előtt azt állította, hogy egészségügyi szempontból is hasznos számára a bavatkozás. Ahogy akkor fogalmazott, "melleivel kapcsolatos" munkát kapott, amihez viszont az kell, hogy nikotinfüggéségétől megszabaduljon. A műtét pedig tulajdonképpen jó alkalom arra, hogy megbirkózzon ezzel a kihívással - vallotta akkor.

Nemrég bikinis képet is megosztott magáról, ami a Hawaii-szigeteken készült:

Sami Sheen
Sami Sheen, Charlie Sheen és Denise Richards 19 éves lánya - újabb mellnagyobbító műtéten gondolkodik
Fotó: Sami Sheen / Facebook

A 19 éves nő 2022-ben bukkant fel az OnlyFansen, és magára akkor "szexmunkásként" hivatkozott. Tavaly nyáron ugyanakkor már azt állította, hogy nem filmezi magát szex közben, és nem is találkozik emberekkel szexelés céljából. De nem ítéli el azokat, akik ilyen tevékenységgel keresnek pénzt.