Megbukott G.w.M vállalkozása

G.w.M
Vágólapra másolva!
Varga Márk, azaz művésznevén G.w.M, nemrég vágott bele egy vállalkozásba, ami nem hozta meg a várt sikereket.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Kulcsár Edina tavaly kénytelen volt bezárni egy jól működő üzletét, illetve a vállalkozása egyik helyszínét is feláldozta férje kedvéért. A Lehel tér közelében működő boltját átadta G.w.M férfi fodrászatának, és úgy döntött, inkább ő költözik el egy másik, forgalmas helyszínre.

A pár abban reménykedett, hogy a Varga Márk arcával fémjelezett férfi fodrászatnak szerencsét hoz majd a forgalmas helyszín, és legalább olyan sikere is lesz, azonban egy szemtanú az ellenkezőjét állítja.

"Talán egy fél évvel ezelőtt, egyszer épp arra jártam, amikor láttam, hogy egy fodrász van bent. Egyedül. Azóta valahányszor arrafelé volt dolgunk, a rács mindig le volt húzva" -mesélt tapasztalatairól.

A zenész júniusban nyitotta meg az üzletét, azonban a honlapjuk linkje sem aktív, így azt egyelőre nem tudni, hogy végleg bezárt-e, vagy terveznek-e újranyitást - olvasható a Naphire.hu oldalon. 

A rapper a magánéletben viszont sikeres, ugyanis nemrég jelentette be, hogy hamarosan érkezik Kulcsár Edinával közös, második gyerekük, egy kisfiú.