Megrázó hírek érkeztek Katalin hercegnéről

Katalin hercegné
Fotó: AFP
Vágólapra másolva!
Katalin hercegné még januárban hasi műtéten esett át. A királyi család azonban titkolózik, azóta sem adtak ki hivatalos közlemény Vilmos herceg feleségéről.
Vágólapra másolva!

A walesi hercegné még januárban került kórházba, mivel egy hasi műtéten esett át.  10-14 napot a klinikán kellett töltenie a komoly beavatkozást követően, azóta állapota fokozatosan javul. Bár már visszatért az otthonába, a lábadozás miatt egy ideig nem tud megjelenni nyilvános eseményeken. Vilmos herceg a BAFTA-díjátadó elnöke, már hosszú évek óta feleségével együtt jelent meg a rangos brit rendezvényen. Azonban mivel Katalin hercegné kénytelen volt kihagyni az eseményt, így egyedül jelent meg.

Január óta nem adtak ki hivatalos nyilatkozatot Katalin állapotáról, ez pedig aggodalommal tölti el a rajongókat. Többen arról pletykálnak, hogy Vilmos Herceg felesége súlyos beteg lehet, például rákos. A közelmúltban megjelentek olyan találgatások is, miszerint Crohn-beteg Katalin hercegné, míg mások szerint a műtét után súlyos komplikációk léptek fel, így mesterséges kómába helyezték a hercegnét, emiatt kellett két hetet a kórházban töltenie. Az utóbbi lehetőséget a Kensington-palota cáfolta.

Utolsó hivatalos nyilatkozat Katalin hercegné egészségi állapotáról január 29-én jelent meg, miután kiengedték a windsori kórházból. Azonban míg nem közölnek hivatalos fotót, és nem közlik, hogy milyen betegsége volt pontosan a walesi hercegnének, addig tovább fognak menni a találgatások - írja a Marca