Minden részlet kiderül Bruce Willis gyógyíthatatlan betegségéről

65 éves Bruce Willis - Így néz ki napjainkban a filmsztár
Vágólapra másolva!
Bruce Willis felesége, Emma Heming Willis bejelentette, hogy könyvet ír férje betegségéről.
Vágólapra másolva!

A várhatóan 2025-ben megjelenő, egyelőre cím nélküli könyvben Emma elmeséli, hogyan élte meg férje betegségét, akinél 2022 tavaszán afáziát, majd egy évvel később frontotemporális demenciát diagnosztizáltak. Mivel Emma Bruce Willis első számú gondozója, fontosnak tartja, hogy másokkal, akik hasonló problémával küzdenek, megossza a tapasztalatait, ez pedig hatalmas segítség.

Forrás: Getty Images

"Sok ember az orvosi rendelőben szembesül először ezzel a betegséggel. Fontosnak tartom, hogy ezek az információk a hozzátartozókhoz is eljussanak. Mostanra már én is megértettem, mi mindennel jár ez a betegség. A tudás számomra hatalom, és létfontosságú volt, hogy támogató közösséget építsek fel magam körül. Ez visszahozta a stabilitást az életembe, és egyfajta kontrollt adott, ami korábban teljesen elveszett, amikor a frontotemporális demencia diagnózis először jelent meg a családunk életében"- osztotta meg Emma a megjelenő könyve kapcsán.

Bruce Willis két évvel ezelőtt jelentette be a visszavonulását, ugyanis egészségügyi problémája nem engedte, hogy újra kamerák elé álljon. A hír sokkolta a rajongókat. A Die Hard-filmek sztárja azóta visszavonultan él családjával.