Next Top Model Hungary: Hajdú Péter volt barátnője is ott lesz a TV2 legújabb műsorában

 Alföldy Anna
Alföldy Anna
Vágólapra másolva!
Alföldy Anna sokaknak ismerős lehet, néhány éve Hajdú Péter barátnője volt.
Vágólapra másolva!

Ördög Nóra műsorvezetésével március 17-én Magyarországra érkezik a Next Top Model Hungary, ahol az álmok valóra válnak. Az Egyesült Államokban 24, Németországban 17, és a világ több, mint húsz országában további 70 évadot megélt tehetségkutató valóságshow hazai verziójában a modell jelölteknek hétről hétre nem mindennapi tréningeken, küldetéseken, fotózásokon és divatbemutatókon kell bizonyítaniuk rátermettségüket. 

Az új műsorban Alföldy Anna is szerencsét próbál, a műsor első részében derül ki, hogy tovább jut-e majd és beköltözhet-e a luxusvillába a többi versenyző közé - írja a story.hu.

A versenybe szálló lányoknak szépségük mellett állóképességükre, szakmai elhivatottságukra, alázatos hozzáállásukra és alkalmazkodóképességükre is szükségük lesz, hogy meggyőzzék a Next Top Model Hungary négy tagú szakmai zsűrijét. A tét hatalmas, hiszen a 10 millió forintos fődíj mellett többek között a Palvin Barbara karrierét is menedzselő Icon Modell Management kétéves exkluzív modell szerződése vár a győztesre.