Ördög Nóra fekete miniszoknyában ment férjhez

Vágólapra másolva!
Különleges darabot választott a nagy napra Ördög Nóra, aki a Házasság napján vett elő egy régi képet magáról és a férjéről.
Vágólapra másolva!

Ördög Nóra és Nánási Pál egy esküvői képpel nosztalgiáznak: talán sokaknak meglepő lehet, hogy a TV2 műsorvezetője nem vitte túlzásba a menyasszonyi ruha kiválasztását. Ördög Nóra fekete miniszoknyában és egyszerű, fehér blézerben mondta ki az igent. 

Nemrég reagált arra a felvetésre, miszerint 10-12 évvel a házasságkötésük után is nagyon boldogok együtt.

"Tényleg így van, és azt gondolom, semminek semmi értelme nem lenne, ha ez nem így lenne. Ez mindennek a mozgatórugója, ha köztünk valami nem lenne rendben, akkor semmi más sem lenne jó" - mondta.

Ez egy olyan kapcsolat, ahol nem kell játszmákat játszani, taktikázni, gondolkodni azon, hogy vajon mit akar a másik. Teljesen nyílt a kettőnk közötti kommunikáció, és ez a titka. 

Ha bármi felmerül, azt egyrészt érezzük is a másik rezdülésén, de meg is beszéljük. Nincs idő arra, hogy komoly feszültségek felgyűljenek és el tudjanak mérgesedni, mert előbb megbeszéljük. Ez az egyik legfontosabb tanulsága a mi tizenkét évünknek" - részletezte.