Rúzsa Magdi elmondta a véleményét az újrainduló Megasztárról

Rúzsa Magdi
Vágólapra másolva!
Újraindul a TV2-n a Megasztár, ennek kapcsán a műsor egyik sztárja, Rúzsa Magdi is megszólalt.
Vágólapra másolva!

Rúzsa Magdi 18 éve nyerte meg a Megasztár harmadik szériáját, amitől az egész élete megváltozott. A műsor hosszú évek után, óriási pénznyereménnyel indul újra a TV2-n, az énekesnő ennek kapcsán osztotta meg a gondolatait.

"Hogy mit éreztem, amikor először elolvastam a hírt? Tolultak bennem az érzelmek, az emlékek. Olyan sok minden eszembe jutott… 

Mintha egy rég elfeledett gyermekkori fotót mutattak volna meg.

Jó érzések kerítettek hatalmukba" – reagált a Borsnak.

Rúzsa Magdi arról is elmondta a véleményét, hogy a mai versenyzőknek is adhat-e annyit a Megasztár, mint neki annak idején. "Egyértelműen igen! Ha megfelelő kezekbe kerül. Ha olyan emberek keresik a tehetséget, akiknek a védőszárnyai alatt biztonságosan fejlődhet. Ha tényleg tehetséget és tartalmat keresnek, és nem TikTok-sztárt. Szerintem ez a titka. Tudom, érzem, hogy 

a világban nagy a zaj, de szerintem pont most lenne nagy szükség arra, hogy igazi értéket hozzanak létre azok, akiknek erre most lehetőségük adódik.

Igenis szükség van arra, hogy újra erény legyen az elvégzett munka és a született tehetség. Drukkolok, hogy így legyen! A tehetséges versenyzők mellett egy értékes, jó zsűrin múlik minden" – vélte.