Súlyos beteg Bódi Sylvi

Bódi Sylvi
Vágólapra másolva!
Bódi Sylvi hazatért Baliról, és most először beszélt súlyos betegségéről.
Vágólapra másolva!

Bódy Sylvi már egy ideje kétlaki életet él, ugyanis nem csak Magyarországon, de Balin is tölti mindennapjait. Most ismét Magyarországon van, ám kedvenc sportja, a szörfözés már most hiányzik neki. Imádja szelni a hullámokat, ami teljesen megváltoztatta az életét, hiszen a sport akkor lépett be az életébe, mikor súlyos betegség lett.

"Életem során volt több olyan nagy betegségem is, ami tudom, annak köszönhető hogy nem voltam az utamon, nem voltam önmagam, nem voltam elég jó ember. Soha nem voltam rossz ember, de felszínesebb voltam. A gyerekkori barátaim ébresztettek rá erre. Ekkor voltak olyan nagy betegségeim, amik akár az életembe is kerülhettek volna. Én azt érzem, hogy nekem is volt az életben olyan időszakom, amikor nagyobb volt az arcom, vagy öntörvényű voltam és nagyon jót tett az, hogy az óceán megnevelt" árulta el.

Hozzátette: a testi tüneteit komoly jelnek vette, amikből tanult, majd újratervezte az életét. 

A természet közelsége mindig megnyugtatta, ott érzi magát egyedül otthon. 

"Budapesten élek, de nem nagyon szeretem a fővárosi életet. Nyilvánvalóan vannak előnyei, de én legjobban vidéken érzem magam vagy a természet közelségében. Ha lehetne, akkor egy erdőben el tudnék élni egy kis házikóban vagy egy szigeten a tengerparton. Egyre kevésbé szeretnék az épített környezetben élni" - mesélte a Mokka műsorában.