Székeket dobált ki az ablakon a magyar színész

Vágólapra másolva!
Száraz Dénes zavarba jön a nőktől, akik rajonganak érte - derül ki a Szerencsekerék ma esti adásából. A TV2 műsorában a színész a nőkről és régi diákcsínyekről is mesél.
Vágólapra másolva!

A színészt Kasza Tibi azzal szembesíti, hogy a nők szerint igazi álomférfi, és arról kérdezi, hogyan kezeli a hétköznapokban ezt a rajongást. A Mintaapák és a Hazatalálsz népszerű színésze felidézi a műsorban a Jóban Rosszban-os szerepét, akkor találkozott először a felé zúduló rajongással.

Amikor Tamás atyába belecsapott a villám, azt eléggé zokon vették a rajongók, követelték a forgatókönyvíróktól, hogy térjen vissza a sorozatba 

– mesélte a színész. Mint ismert: anno a karakter visszahozását szorgalmazó petíciót több mint ezerötszázan aláírták, és tüntetést szerveztek a TV2 székháza elé.

Száraz Dénes
Száraz Dénes a Szerencsekerékben
Fotó: TV2

Száraz Dénes Kasza Tibinek egyébként a középiskolás diákcsínyjeiről is sztorizik a ma esti adásban. Kiderült: szülei tanították őt a gimiben, és elég nehezen viselte ezt kamaszként. Egy alkalommal osztálytársai buzdítására székeket hajigált ki az ablakon.