Szétvert egy szobát a Sztárban sztár leszek! énekesnője

Vágólapra másolva!
Halász Rebeka két fotót mutatott az eseményről.
Vágólapra másolva!

Halász Rebekát a TV2 tehetségkutató műsorában ismerhette meg az ország, ráadásul egyből a magánélete is bekerült a lapokba. Tavaly jegyezték el, de még a Sztárban sztár leszek! középdöntője előtt szakított a vőlegénye az élő adásokba is bekerült énekesnővel. 

Halász Rebeka 
Fotó: Instagram 

"Erről a témáról nem szívesen beszélek, de igen, engem márciusban eljegyeztek, majd a középdöntő előtt közös megegyezés alapján szétmentünk, amit ő kezdeményezett. A szakítás előtt is voltak önbizalomproblémáim, szóval én a hétköznapokban sem vagyok az a teljesen magabiztos lány. Sokszor szoktam kikérni mások véleményét, és érdekel az is, hogy mit gondolnak rólam mások. Még valahogy jobban el kell engedjem magam. A szakítás is rombolta az önbizalmam, mert nagyon szíven ütött" – mondta erről. 

Idén már arról szóltak a hírek, hogy a Sztárban sztár leszek! legutóbbi győztese, Karapancsev Kristóf valószínűleg összejött korábbi versenytársával, Halász Rebekával, erről azonban egyikük sem nyilatkozott még hosszabban. "Jól megvagyunk, ennél többet nem szeretnék mondani" – Karapancsev most is csak ennyit válaszolt, de egy ismerőse azonban többet is elárult. "Való igaz, hogy Kristóf és Rebeka nagyon jól elvannak, kiegészítik egymást, és szinte bármiről el tudnak beszélgetni. Valamiért azonban úgy vannak vele, hogy nem akarnak semmit sem elkapkodni, azt sem szeretnék kijelenteni, hogy egy párt alkotnak. Idővel majd eldől, hogyan is döntenek ezzel kapcsolatban" – mondta az informátor. 

A csinos énekesnő egy olyan helyen járt, ahol feszültséglevezetés végett be lehet fizetni különféle csomagokra, és az illető kiadhatja magából minden dühét, már amennyiben vannak rejtett agresszív hajlamai és szeret törni-zúzni. 300 ezerért egy autót lehet szétverni baseballütővel, de vannak olcsóbb csomagok is. Halász Rebeka a jelek szerint egy szobát vert szét, erről mutatott képeket.