Tóth Gabi elárulta, mit gondol Mikes Annáról - videó

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Krausz Gábor és Mikes Anna januárban, egy romantikus fotóval jelentették be, hogy egy pár alkotnak. Tóth Gabi ritkán nyilatkozott a kapcsolatukról, ám most elárulta, hogy mit gondol a Dancing with the Stars táncosnőjéről.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról korábban beszámoltunk, nyáron jelentette be Tóth Gabi és Krausz Gábor, hogy mivel házasságuk nem működik, külön folytatják tovább. A hír sokakat megdöbbentett, hiszen nem sokkal a bejelentés után az énekesnő bevallotta, hogy ismét rátalált a szerelem  Papp Máté Bence oldalán, aki egyébként Tóth Gabi háttértáncosa. Azóta hivatalosan is kimondták a válást. A sztárséf élete is jól alakult, ugyanis nem csak megnyerte a Dancing with the Stars negyedik szériáját, de a szerelmet is megtalálta Mikes Anna mellett

Az énekesnő korábban megemlítette, hogy ők négyen (Krausz Gábor, Tóth Gabi és a párja Papp Máté Bence, illetve Mikes Anna) nagyon jó viszonyt ápolnak, és már találkoztak is négyesben, sőt, előfordult, hogy a kislányuk is velük volt. Ezt később Krausz Gábor megcáfolta, és kijelentette, hogy semmiféle találkozgatások nincsenek. 

Egy interjúból kiderült, hogy Tóth Gabival közös kislányuk, Hannaróza Mikes Annához jár táncolni, aminek különösen örül az énekesnő.

"Nagyon örülök neki, mert a latin táncok nekem is a szívem csücskei. Szerettem volna, hogy ha a legprofibbhoz jár, és az Annánál profibb nincsen" - árulta el.

Azt is kifejtette, hogy szerinte volt férje, és a táncosnő mennyire illenek össze.

"Én nagyon szeretem őt (Annát). Nagyon összeillenek, még hasonlítanak is egymásra én azt látom, külsőre is. Nagyon kívánom, hogy legyenek boldogok, mert lehet, hogy egymással nem jól működtünk, de az nem jelenti, hogy mással nem lesz nagyon boldog"  - fejtette ki.

Hozzátette: mivel ő hagyta ott Krausz Gábort, ezért megérti, hogy ha volt férje indulatosabb vele a kelleténél. 

"Hiszem azt, hogy idővel belátja, hogy nem mindent rajtam kellett volna az országnak levernie, hanem azért itt két emberen múlnak a dolgok egy házasságban. Nem láttak bele, hogy mi volt, nem látták, hogy mennyit küzdöttem. Én bármibe belementem volna a Mátéval, én lezártam előtte a házasságom. Nem kezdtem el viszonyt folytatni egy harmadik féllel, mert tiszteltem és szeretem őt annyira, hogy ezt nem akartam megtenni vele" - részletezte Ágai Kis András műsorában. 

Azt is elmondta, hogy egy lap kiforgatta a szavait, ugyanis soha nem nyilatkozott olyat, hogy négyesben találkozgatnak, amiből konfliktusa is volt, és nagyon kényelmetlenül érezte magát.