Újabb furcsa fejlemény Bereczki Zoltán rejtélyes ügyében

Bereczki Zoltán
Bereczki Zoltán
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
Szükség esetén természetesen jogi lépéseket is teszünk - mondta a menedzsere.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, kellemetlen helyzetbe került Bereczki Zoltán énekes, miután egy Kaposvárra hirdetett koncertje elmaradt. A jegyvásárlók egy része joggal lehetett csalódott.  

"Zoltán is csak aznap éjszaka egy rajongói levélből értesült arról, hogy neki előadása lett volna Kaposváron. A produkció tájelőadásait a Játékszín szervezi, velük állt kapcsolatban a szervező, de nekik azt jelezte, egy későbbi időpontban szeretné megrendezi az előadást. Arról, hogy mindeközben korábban jegyeket értékesített, és nem tájékoztatta a jegyvásárlókat arról, hogy nem rendezi meg az előadást, nem volt információnk. Ma már tudjuk, hogy a netes jegyvásárlókat értesítette, de a helyszínen nem tájékoztatták az embereket. Egyelőre kivizsgáljuk az ügyet, és a szükség esetén természetesen jogi lépéseket is teszünk" – magyarázta Ferenczi Orsolya, az énekes sajtósa.

Bereczki Zoltán
Bereczki Zoltán
Fotó: TV2 / TV2

A Bors megkereste Bereczki sajtósát, hogy történt-e valami azóta, de nem kívántak nyilatkozni a témában. Az előadást szervező Játékszín sajtóosztálya viszont válaszolt a megkeresésükre: "A tájelőadás meghiúsulásáért nem egy csaló, hanem egy hivatalos szervező felelős, aki vélhetően kezdő a szakmában, és nem biztosította azokat a feltételeket, amely szakmailag elvárható lett volna. Ahogy említettük, a nyilatkozatot nem intézményünk adta, így a mások által kilátásba helyezett jogi lépésekkel kapcsolatban nem tudunk felvilágosítást adni" − áll a hivatalos válaszban.