Újra kibékülhetett Tolvai Reni és Kállay-Saunders András

Tolvai Reni
Vágólapra másolva!
Legutóbb tavaly áprilisban merült fel, hogy újra egy párt alkot Tolvai Reni és Kállay-Saunders András, akik előtte tíz év együttélés után szakítottak egymással. A követők valódi álompárként tekintettek rájuk, hiszen még a hamarosan visszatérő Megasztár 5. szériájában találtak egymásra 2010-ben. Sokáig úgy tűnt, hogy minden rendben közöttük, mégis elváltak útjaik, de nem végleg. Azóta sem tudták elengedni egymás kezét, most úgy fest, ismét kibékültek.
Vágólapra másolva!

Tolvai Reni egy ideje legújabb albumát hirdeti a közösségi oldalain, melyhez igazán merész fotókat és videókat mellékel. Az énekesnő azt ígéri, hogy egy teljesen új oldaláról mutatkozik be, sokkal bátrabb és szókimondóbb dalokkal készül a rajongóinak, ezt tükrözik a róla készült merész fotók is, melyeken dominaszettekben pózol. Legújabb bejegyzésében is egy hasonló fotón látható, melyen azt is megmutatta, hogy milyen dalok lesznek az új albumon.

A dalok között feltűnik Kállay-Saunders András neve is, akivel egy duettet énekel az új lemezen, ami a Baby címet viseli. Bár egy másik férfi előadóval, Dzsindzserrel is készült egy duett, melyhez elég erotikus klipet is készítettek, mégis meglepő, hogy felbukkan Tolvai Reni exének a neve, ami találgatásokra adhat okot. Talán a sztárpár így akarja bejelenteni, hogy újra egy párt alkotnak, de még egyelőre nem akarnak többet elárulni, hiszen korábban is óvták magánéletüket a nyilvánosság előtt.